Bruno Fantulin/PIXSELL
Bruno Fantulin/PIXSELL

Bivši veznjak Hajduka sjajnim igrama u susjedstvu zaradio transfer u AIK

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.07.23. | 16:33

Potpisao je 2.5-godišnji ugovor.

Jedan od najtrofejnijih švedskih klubova, AIK, na svojim je mrežnim stranicama objavio dolazak povremenog reprezentativca BiH i nekadašnjeg člana Hajduka Dine Beširovića. Nakon tri godine u mađarskom Mezőkövesdu, u kojeg ga je Hajduk prodao za 150 tisuća eura, Beširović je dobrim igrama zaradio transfer u švedskog velikana kojem u novoj sezoni ne ide najbolje te su im pojačanja bila neophodna.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Beširević je postao prvo pojačanje u eri Henninga Berga koji je prije pet dana imenovan novim trenerom AIK-a. Berg je prije dolaska u AIK vodio Pafos gdje je surađivao s Ivanom Manceom i Ivicom Ivušićem.

“Ponosan sam što sam dobio priliku igrati za ovako veliki klub koji ima ogromnu navijačku bazu. Do ovog transfera je došlo iznimno brzo te nisam ni seknude dvojio želim li doći kad sam čuo da me želi klub kao što je AIK”, rekao je Beširović.

AIK se u ovom trenutku nalazi na skromnom 14.mjestu, a serija loših rezultata je presudila Andreasu Brännströmu koji je, baš poput Beširovića, jedan dio karijere proveo u Hajduku kad je radio kao asistent Jensa Gustafssona.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dino BeširovićAIK SolnaPrva švedska nogometna liga

Ostale Vijesti