Goran Stanzl/Pixsell)
Goran Stanzl/Pixsell)

Bivši veznjak Bijelih koji je pomogao srušiti Anderlecht seli iz Mostara

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.06.21. | 13:22

Igrač kojem je jedan pas obilježio karijeru traži novi klub

Ima Dinka Trebotića se krajem rujna 2010. u Splitu izgovaralo u superlativima. Čovjek koji je zajedno s Vukušićem srušio Anderlecht u drugom kolu Europske lige, danas živi jedan posve drugačiji život. Baš kao i Vukušić, Dinko je kroz karijeru promjenio veliki broj klubova, a kako prenosi Dalmatinski portal, centralni veznjak s dvojnim državljanstvom svoj ugovor u Zrinjskom iz Mostara neće odraditi do kraja.

Naime, Zrinjski je u procesu stvaranja nove generacije prvotimaca. Grade novu, jeftiniju momčad od ove koju sad imaju, pa nije za čuditi da su ovog ljeta na izlaznim vratima mnogi igrači Plemića. Prvo i najveće ime je svakako Luiz Ibanez, no ima tu još poznatih imena iz svijeta 1.HNL. poput bivšeg lijevog beka iz Rijeke, Ennia Travaglie. Svi oni očito imaju jake ugovore čijim raskidom bi se klupska blagajna mogla osloboditi velike količine rashoda.

Još uvijek nije poznato kako će se točno Trebotić i Zrinjski "rastati" pošto Dinko ima još godinu dana važećeg ugovora, no čisto sumnjamo da će biti problema. Ionako u klubu trenutno vlada pravi egzodus igračkog kadra.

Za Trebotića karijera ide dalje. Uostalom nije da nema iskustva s promjenama klubova. U karijeri ih je, koliko brojimo, promjenio čak 11. Prošle sezone je bio redoviti starter u redovima Zrinjskog, što znači da ne bi trebao imati poblema u pronalasku novog igračkog angažmana.



Tagovi

Dinko TrebotićZrinjskiMostarAnte VukušićAnderlecht

Ostale Vijesti