Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Bivši U21 reprezentativac Hrvatske novo je pojačanje Rudeša!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.02.24. | 09:53

Lijepu našu napustio je 2020. kad je iz Rijeke preselio u Češku, a prije povratka u HNL osjetio je čari igranja na Cipru, Rumunjskoj i Sloveniji.

U želji da treneru Davoru Mladini osiguraju što bolji igrački kadar, odnosno popune mjesta koja su deficitarna, Rudeš je sada doveo 25-godišnjeg napadača Matka Babića.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Riječ je o bivšem mladom hrvatskom reprezentativcu, kojem je primarna uloga centralni napadač, ali može igrati i kao ‘druga špica’, odnosno krilni napadač. Karijeru je započeo u Dinamu, potom je stasao kroz Zagreb i Lokomotivu, a u sezoni 2016./2017. nosio je i dres Rudeša.

Seniorsku karijeru započeo je u Lokomotivi, za koju je odigrao i 40 utakmica u najjačem rangu hrvatskog nogometa. Nešto je iskustva skupio i u Rijeci, kada je na njenoj klupi bio Igor Bišćan, te se može pohvaliti s osvojenim Hrvatskim nogometnim kupom.

Od 2020. godine je u inozemstvu, prvo u češkoj Karvini, a potom je preselio na Cipar, gdje je igrao za AEL Limassol i PAEEK Kyreniju. Nakon Cipra otišao je u Rumunjsku, točnije u Hermannstadt, a prije dolaska u Rudeš bio je igrač slovenskog Radomlja.



Tagovi

Matko BabićMatko BabićNK RudešRudešHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti