Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Bivši U-21 reprezentativac i dijete Hajduka karijeru nastavlja u Slovačkoj

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.03.21. | 11:26

Za Bile je odigrao 67 utakmica u svim natjecanjima, a klub je na njemu zaradio 400 tisuća eura kad je transferiran u Ukrajinu

Marin Ljubičić više nije slobodan igrač.

Nakon što mu je ovog ljeta istekao ugovor u slovačkom Slovanu čiji je član bio dvije godine, Ljubičić je više od pola godine bio bez angažmana. Povezivalo ga se s brojnim klubovima, čak i nekim iz 1.HNL, ali ovaj 31-godišnji defenzivni veznjak priključio se FK Senici.

Za početak, Ljubčić je potpisao do kraja sezone, a ukoliko bude zadovoljio struku, aktivirat će se opcija i za narednih godinu dana. Zahvalni veznjak karijeru je započeo u Hajduku, prošao je kroz praktički sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, a za Bile je ukupno skupio 67 nastupa u svim natjecanjima.

Hajduk je Ljubičića prodao SK Tavriya Simferopolu za 400 tisuća eura u ljeto 2011. godine. Tamo se zadržao tri godine nakon čega kao slobodan igrač odlazi u Puškaš Akademiju, ali njegova mađarska avantura trajala je svega šest mjeseci pa je tako od siječnja 2015. godine karijeru gradio u Slovačkoj.

Senica će mu biti treći klub u slovačkoj Fortuna ligi, a prethodno je branio boje Slovana i DAC-a.

Dodajemo za kraj kako je njegova tržišna vrijednost 350 tisuća eura, a osim Hajduka u 1.HNL kratko je vrijeme branio boje NK Zadra.


Tagovi

Marin LjubičićFK SeniceFK SenicaSlovačka Fortuna ligaSlovačkaHajdukZadar

Ostale Vijesti