Bivši trener Varaždina odlazi u Iran

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.07.20. | 16:27

Odluka da ga uprava zamijeni Samirom Toplakom pokazala se izvrsnom.

Bonačić je s klupe Varaždina otišao početkom veljače nakon što nije uspio napraviti rezultatski pomak te je Varaždin u tim trenucima djelovao kao siguran putnik u drugu ligu. Nakon Bonačića u barokni grad stigao je Samir Toplak, a taj se potez pokazao kao pravi jackpot uprave kluba.

Bonačić je narednih mjeseci bio bez trenerskog anažmana (što je bilo i očekivano zbog pandemije koronavirusa), a od prije nekoliko dana hrvatski stručnjak stigao je na klupu iranskog Zob Ahana kojeg je već imao prilike voditi u sezoni 13./14..

Bonačić je u Iranu „kao doma“ budući da je u toj zemlji vodio čak šest različitih klubova, a jedno vrijeme bio je i u konkurenciji za izborničko mjesto.

Njegova nova/stara momčad ne stoji najbolje ove sezone, skupili su svega 22 boda u 23 odigrana kola, a uloga ovog 65-godišnjaka biti će da mirno zaključi sezonu u prvoj ligi.

Dodajemo za kraj kako u njegovoj momčadi prevladavaju Iranci, a dva glavna igrača i jedina stranca u momčadi, Darko Bjedov i Ivan Marković, stižu iz susjedne Srbije.

(foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

 


Tagovi

Luka BonačićZob Ahaniranska nogometna liga

Ostale Vijesti