Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Bivši trener Rijeke napustio Celje, uskoro opet u HNL-u?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.06.22. | 14:57

Dogovorio je sporazumni raskid suradnje.

Simon Rožman više nije trener Celja, objavili su u slovenskom prvoligašu na službenim stranicama. Celje je preuzeo početkom siječnja ove godine, a njegov sada već bivši klub sezonu je okončao na osmom mjestu Prve lige.

39-godišnji stručnjak je u dva navrata vodio Celje, veliki uspjeh ostvario je na klupi Domžala, a prije svojeg drugog mandata u Celju vodio je Rijeku i Maribor. Na Kvarneru je proveo godinu i pol dana, s Rijekom je osvojio Hrvatski kup, a izborio je i plasman u grupnu fazu Europske lige gdje je njegova momčad upisala pobjedu na AZ Alkmaarom te remi s Real Sociedadom u San Sebastianu.

Rožmana se posljednjih dana povezivalo sa Šibenikom, a nakon što je postalo poznato da će drugi kandidat za klupu kluba sa Šubićevca, Krunoslav Rendulić, karijeru nastaviti u Iranu gdje će obnašati ulogu pomoćnika izbornika Dragana Skočića, slovenski stručnjak ponovno je postao glavni kandidat za klupu Narančastih. Osim njega spominjali su se Damir Burić i Goran Sablić, a odluka uprave Šibenika oko imenovanja novog trenera očekuje se do kraja tjedna.

U Celju je surađivao s nekoliko hrvatskih nogometaša poput Ivana Božića, Duje Čopa i Miroslava Iličića, a iz sada već bivšeg kluba poželjeli su mu puno sreće u nastavku trenerske karijere.



Tagovi

Simon RožmanCeljeNK Šibenik

Ostale Vijesti