Bivši trener Hajduka dobio otkaz u Iranu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.07.20. | 13:39

Razlog zašto je dobio otkaz uistinu je čudan.

Budući da se nije htio vratiti u zemlju, iz kluba su mu se zahvalili na suradnji pa je tako Krstičević od danas i službeno bez kluba.

Krstičević je tako ostao bez posla, a istu sudbinu je doživio i njegov pomoćnik Ivo Šeparović. Njegova dosadašnja ekipa leži na dnu tablice šest kola prije kraja lige, a u pokušaj izvlačenja kao Krstičevićev nasljednik ide Mehdi Pashazadeh, bivši iranski reprezentativac.

" Rekao sam ljudima u klubu kako se neću vraćati u Iran dok se ne smanji brojka zaraženih. Ne želim ugroziti svoje zdravlje i život zbog nogometa. Neću to napraviti ni zbog novca. Izrazio sam svoje žaljenje stožeru i navijačima zbog teške situacije, ali život je jedan i moramo voditi brigu o sebi", kazao je Krstičević za tamošnje medije, a prenosi Dalmatinski portal.

Podsjećamo, Krstičević je vodio Hajduk od ožujka 2013. godine do travnja 2014. godine, a nakon toga je odradio jednu kratku epizodu u Zrinjskom prije nego li je „za stalno“ preselio u Iran gdje je u tri navrata vodio Mas Rafsanjan i od konca prošle godine Shahin Busehr.

(foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

 


Tagovi

Mišo Krstičević

Ostale Vijesti