Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

Bivši trener Dinama objavio popis Zmajeva, dvojica igrača iz HNL-a dobila poziv

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.03.22. | 17:02

Reprezentacija BiH će krajem mjeseca odigrati dvije prijateljske utakmice.

Dok će se jedni preznojavati uz male ekrane krajem mjeseca kada ćemo napokon dobiti gotovo sve putnike na Svjetsko prvenstvo u Kataru, drugi će igrati prijateljske utakmice. Hrvatsku čeka zagrijavanje protiv Sloevnije i Bugarske, dok će naša susjedna BiH, nakon što je ispala iz kvalifikacija, u ožujku uigravati svoju izabranu vrstu na nove izazove koji dolaze s novim kvalifikacijskim ciklusima.

Bivši trener Dinama, danas izbornik BiH Ivajlo Petev, objavio je popis igrača koji će konkurirati za dva prijateljska susreta, prvi protiv Gruzije i potom drugi protiv Luksemburga.

Obje utakmice bit će igrane u Zenici.

Veseli vidjeti i dva HNL igrača u dresu Zmajeva. Luka Menalo i Amer Gojak su opet pozvani u reprezentaciju i konkurirat će za oba prijateljska susreta. Zanimljivo, na popisu nema Miralema Pjanića, zasigurno najveće zvijezde Zmajeva nakon Edina Džeke koji će naravno, igrati. Pjanić je navodno ozljeđen, ije trenirao preko mjesec dana.

Kada govorimo o reprezentaciji, Gojak je sa svojih 25 godina već iskusni internacionalac. Odigrao je 27 susreta u dresu Zmajeva, ima i četiri postignuta pogotka. S druge strane, Luka Menalo ima kudikamo manje iskustva. Do sad je upisao osam nastupa za reprezentaciju BiH i zabio dva pogotka.

 


Tagovi

Ivajlo PetevBiHEdin DžekoMiralem PjanićAmer GojakLuka Menalo

Ostale Vijesti