Bivši suigrač Modrića, Kranjčara i Ćorluke postaje svećenik: Dobio sam poziv od Boga

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.03.19. | 15:22

Nova karijera pred vratima…

Pomalo nevjerojatna vijest stiže nam s Otoka.

Jedan od igrača Watforda u trenutnom kadru trenera Javija Gracije, uskoro bi mogao završiti nogometnu karijeru. Riječ je o Heurelhu Gomesu, 38-godišnjem rezervnom vrataru koji je ove sezone odigrao tek tri pune utakmice u FA kupu, dok u prvenstvu nije dobio priliku. I sam je svjestan kako mu se bliži kraj karijere, čiji vrhunac je bio u dresu Tottenhama.

U Spursima je povremeni brazilski reprezentativac proveo šest sezone s kojima je i igrao i Ligu prvaka, a svlačionicu je dijelio s Lukom Modrićem, Nikom Kranjčarom i Vedranom Ćorlukom, a u jednoj sezoni zamjena mu je bio i Stipe Pletikosa. Gomes je rekao kako je dobio poziv od Boga.

„Spreman sam za tom, dobio sam Božji poziv da budem svećenik i mislim da ću biti svećenik. Želim završiti aktualnu sezonu i razmisliti dobro o tome, kao i popričati sa svojom obitelji. Oni već znaju to, a imam još i neke planove da ostanem u nogometu i nakon završetka igračke karijere“, rekao je i pojasnio kako je do toga došlo: „U posljednjih nekoliko godina, ovo se 'kuhalo' u meni sve više i više. U posljednje dvije godine Bog je počeo pričati sa mnom i rekao mi je: 'Želim da mi služiš na ovaj način“.

Cjelokupni intervju možete pročitati OVDJE.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Heurelho GomesLuka ModrićVedran ĆorlukaNiko Kranjčar

Ostale Vijesti