Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Bivši stoper Hajduka potpisao za partnerski klub Bijelih u Sloveniji

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 15:41

Prošle zime imao je dogovoren angažman u Rusiji, ali je polusezonu odradio u Sloveniji

Slovenski prvoligaš Radomlje nastavio je s dovođenjem pojačanja za novu sezonu. Nakon što su potvrdili da će na posudbi iz Hajduka sezonu provesti ponovno Mario Čuić i Ivan Ćalušić te im se priključiti Madžid Šošić, danas su potpisali ugovor s još jednim igračem poniklim u redovima Bijelih.

Riječ je o braniču Vicku Ševelju koji je prošlu polusezonu proveo u Radomlju na posudbi iz Sarajeva, a potpisali su dvogodišnju suradnju. Ševelj je kadetske i juniorske dane proveo u Hajduku te i tri nastupa za prvu momčad koji upisao u mandatu Paola Tramezzanija.

Iz Hajduka je otišao prošlog ljeta kao slobodan igrač u Sarajevo, a prošle zime imao je i dogovoren angažman u Rusiji. Potpisao je posudbu u ruski klub Akron, ali rat je poremetio planove pa se vratio na Koševo. Ševelj je prošle sezone odigrao 7 utakmica za Radomljane, a momčad je svih 7 utakmica završila neporažena.

„Presretan sam jer sam se vratio u Radomlje. To je bila moja velika želja za kratku posudbu prošle sezone. Glavni razlog mog dolaska su odlični uvjeti koje klub ima na raspolaganju. Na moju odluku utjecali su i igrači i trener, atmosfera u momčadi je dobra. Nadam se da ćemo iu narednoj sezoni nastaviti s dobrim rezultatima. Zahvaljujem klubu na ukazanom povjerenju i dat ću sve od sebe da to povjerenje uzvratim na terenu“, izjavio je Ševelj nakon potpisa ugovora.

(K.M.)


Tagovi

Hajduk IIHajdukRadomljeVicko Ševelj

Ostale Vijesti