Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Bivši sportski direktor Hajduka na pragu novog angažmana u susjedstvu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.05.22. | 12:16

Nedavno je posjetio klub s kojim bi se uskoro mogao uhvatiti u organizacijski koštac

Sredinom studenog prošle godine na Koševu je kao novi savjetnik uprave za sport predstavljen Ivan Kepčija. Špekuliralo se prije njegovog dolaska u tad posrnulo Sarajevo koju će funkciju obavljati, a na kraju ga je investitor Ismir Mrvić predstavio kao svog savjetnika za sport. Posložile su se neke stvari ponovno u Sarajevu, a do naslova ove godine u BiH Premijer ligi nije mogao nitko pored dominantnog mostarskog Zrinjskog.

Prije dolaska u Sarajevo, Kepčija je radio kao savjetnik u škotskom Hibernianu, bio sportski direktor Legije i Hajduka te dogurao do pozicije u omladinskoj školi Dinama. S tako bogatim iskustvom u vezi s njegovim uslugama zainteresirao se još jedan klub iz susjedstva.

Riječ je o mađarskom Honvedu koji posljednjih sezona ne živi najbolje dane u povijesti kluba. Dva kola prije kraja i dalje su u borbi za ostanak, a kroz povijest su osvoji naslov prvaka Mađarske 14 puta dok su posljednji kup uzeli prije dvije sezone. Od odlaska Istvana Urbanyija mjesto sportskog direktora je prazno. Mađar je vodio sportsku politiku kluba od travnja 2020. do veljače 2021. godine, a u posljednje tri godine promijenili su više trenera nego u prethodnih deset.

U takvom organizacijskom kaosu klub iz glavnog grada Mađarske u potrazi je za nekim tko će im pomoći srediti nastali nered. Kako javljaju mađarski mediji Kepčija je već obavio inicijalne razgovore s upravom kluba i glavni je favorit za preuzimanje funkcije.



Tagovi

Ivan Kepčija

Ostale Vijesti