Pixsell/Ivana Ivanovic
Pixsell/Ivana Ivanovic

Bivši sportski direktor Hajduka ima novi posao, radit će u klubu gdje je trag ostavio Mamić

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.10.21. | 21:48

Nekoliko godina je bio jedan od glavnih skauta Barcelone

Nekadašnji trener i sportski direktor Hajduka, Goran Vučević ima novi posao. Nekoliko godina je bio jedan od glavnih skauta Barcelone, a sljedeće dvije godine biti će tehnički direktor Al Nassr Rijada.

Dugo je progovarao s jednim od najvećih klubova Saudijske Arabije, a prema pisanju Sportskih novosti danas je u Dubaiju postigao završni dogovor. Već sutra putuje u Rijad te je prema ovlastima u klubu iznad njega tek predsjednik kluba.

Nakon šest kola nalaze se na trećem mjestu saudijskog prvenstva dok momčad prema Transfermarktu vrijedi 60 milijuna eura. Usporedbe radi, Osijek i Hajduk zajedno vrijede otprilike kao ova saudijska momčad. Na klupi je portugalski trener Marcelo Salazar koji je prethodno radio kao pomoćnik nekadašnjem brazilskom izborniku Manu Menezesu.

U ovom saudijskom klubu veliki trag ostavio je Zoran Mamić, a prošle godine ga je vodio i riječki trener Alen Horvat koji je dobio otkaz početkom travnja nakon poraza od Damaca kojeg vodi hrvatski stručnjak Krešimir Režić.


Režić je klupu Damaca preuzeo početkom ove godine, a ranije je radio u omladinskom pogonu Al-Nasra, i s klubom postiže rezultate iznad očekivanja. Trenutno je hrvatska kolonija u Damacu za dva boda iznad novog kluba Gorana Vučevića, a Režić je nedavno dobio nagradu za trenera mjeseca u rujnu.



Tagovi

Goran VučevićKrešimir Režićsaudijska nogometna ligaSaudijska Arabija

Ostale Vijesti