Bivši reprezentativac BiH ne odustaje, sad se registrirao za klub iz 2. ŽNL

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.07.20. | 08:23

Prava ikona.

Veliki broj igrača prelazi iz NK u HNK Zadar, naročito onih u mlađim kategorijama, ali se najveća zanimljivost dogodila u seniorskom nogometu gdje je novoosnovani klub dobio pojačanje u vidu bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Kako prenosi popularna Facebook stranica 3.HNL Jug, Seniorska momčad Zadra proteklih je dana registrirala niz igrača, od kojih je svakako najzvučnije ime Dragan Blatnjak.

38-godišnjak je kopačke o klin objesio još 2013. godine u Osijeku i prethodnih godina je radio kao trener. Uz Blatnjaka, registrirani su još Igor Škorput (bivši igrač Splita, Zadra, Dugopolja, Hrvaca, Dinare), Frane Potočnjak, Krešimir Jaklin, Josip Srdarović i Damir Pankasz. Zajedničko svima njima da proteklih godina rade kao treneri i za očekivati je da to nastave i u HNK Zadar. Svi spomenuti u novom su klubu registrirani kao igrači, ne kao treneri pa tako treba vidjeti što će se sve u budućnosti događati.

Podsjećamo, Blatnjak je u svojim najboljim igračkim godinama bio nevjerojatno opasan igrač, a iza njega je jedna jako bogata karijera. Veliki trag ostavio je u Rusiji (Khimki, Rostov), a bio je dio momčadi Hajduka u sezonama 03./04. i 04./05. kada su Bili posljednji put osvojili naslov prvaka.

(foto: Krunoslav Petric/PIXSELL)

 


Tagovi

HNK ZadarNK ZadartransferiDragan Blatnjak

Ostale Vijesti