Action images
Action images

Bivši prvi topnik HNL-a presudio Toru, Belottijeva stotka obilježena porazom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.12.20. | 20:16

Odlična utakmica u kojoj je domaćin ponovno zamalo ostao kratak...

U talijanskoj Serie A danas su na rasporedu tri utakmice, a veoma zanimljiva bila je ona između Torina i Udinesea.

Gosti su u konačnici upisali pobjedu rezultatom 2:3, a pogodak vrijedan pobjede, a samim time i tri boda, postigao je nekadašnji prvi topnik HNL-a, Ilija Nestorovski.

Iako smo na utakmici vidjeli pet pogodaka, u prvih 45 minuta mreža se tresla tek jednom.

U 24. minuti goste je u vodstvo doveo Pussetto, a za pogodak mu je asistirao nekadašnji igrač Barcelone, Gerard Deulofeu - 1:0

Pogodak 24-godišnjeg Argentinca pogledajte OVDJE

U nastavku smo gledali izvrstan nogomet.

Prvo je prednost gostiju povećao nesuđeni igrač Leedsa Rodrigo De Paul u 54. minuti, da bi se nakon toga Toro vratio u igru sa dva pogotka u dvije minute.

Pogodak De Paula pogledajte OVDJE

Domaćin je prvo smanjio u 66. minuti preko Belottija, a za taj pogodak asistirao mu je Bonazzoli.

Pogodak kapetana i najboljeg igrača Torina pogledajte OVDJE

Svega minutu kasnije, domaćin je izjednačio. Praktički u sljedećem napadu, isti dvojac bio je u akciji, uloge su im bile zamijenjene, a semafor je nakon 67. minuta pokazivao 2:2

Pogodak Bonazzolija pogledajte OVDJE

Iako su u tom trenutku simpatizeri Torina pomislili kako je njihova momčad spremna i sposobna napraviti potpuni preokret, ono što je uslijedilo sigurno nisu očekivali.

Svega dvije minute nakon što su zabili pogodak za izjednačenje, njihova momčad ponovno je bila u rezultatskom deficitu. Pogodak za goste zabio je Ilija Nestorovski, a kako je to napravio nekadašnji prvi topnik HNL-a pogledajte u nastavku teksta:


Dodajemo za kraj kako je Crotone u utakmici igranoj u ranijem terminu na domaćem terenu rutinski svladao Speziju rezultatom 4:1, a za goste je Martin Erlić ostao na klupi za rezervne igrače cijelu utakmicu.


Ostale Vijesti