Action images
Action images

Bivši napadač Rijeke i Partizana u najboljim igračkim godinama dobio otkaz, slijedi li povratak u HNL?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 31.01.21. | 10:50

Svoje najbolje predstave u HNL-u imao je u dresu Istre 1961

Theophilus Solomon više nije napadač albanskog prvoligaša Partizanija, potvrdili su iz kluba na svojim društvenim mrežama.

25-godišnji Nigerijac je u Rijeku stigao iz Abuja Akademije, ali za prvu momčad nije skupio nijedan službeni nastup. Promijenio je Solomon veliki broj klubova pa je tako svojevremeno nosio dres Pomorca, Zadra, Šibenika i Istre 1961. Zanimljivo, nakon dobre sezone u Puli za njegovim se uslugama zainteresirao srpski Partizan, ali u Begradu se Solomon zadržao tek šest mjeseci.

Prije odlaska iz Rijeke Nigerijac je odradio još jednu posudbu u nizu, ovoga puta u ciparskom velikanu Omoniji, a prije nego li je stigao u Albaniju igrao je još za Inter Zaprešić i Ujpest.

Član albanskog prvoligaša bio je od ljeta 2019. godine, a u 48 odigranih utakmica skupio je 12 pogodaka i četiri asistencije.

U 1.HNL zabio je ukupno devet pogodaka - jedan u dresu Zadra, sedam za Istru 1961 i još jednog dok je bio član Inter Zaprešića.

Hoće li se vratiti u HNL tek treba vidjeti, ali prema onome kako ga pamte u Puli, nije nemoguće da uskoro ponovno ovog nepredvidivog napadača gledamo na Aldo Drosini.



Tagovi

Theophilus SolomontransferiPartizaniIstra 1961HNL

Ostale Vijesti