Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivši napadač Hajduka želi iz Bešiktaša, nekoliko zainteresiranih čeka u redu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 20.06.21. | 09:10

Ne vidi svoju budućnost u turskom velikanu

Nakon što je Hajduk odlučio da ga neće otkupiti, neizvjesna je postala sudbina turskog napadača Umuta Nayira. Bijeli su imali mogućnost platiti 400 tisuća eura i zadržati ga u svojim redovima ali odluka je pala da se potraže bolja rješenja od napadača koji je u 26 nastupa zabio šest golova i dodao jednu asistenciju prošle sezone za Hajduk.


Još i prije nego je Hajduk odlučio da se neće razbacivati eurima, turski mediji su Nayira vidjeli u rotaciji Bešiktaša za iduću sezonu. Osvajači duple krune u Turskoj dogodine žele opet napasti duplu krunu, ali i pokazati se u Ligi prvaka. Zato slažu široki roster igrača. I sami Umut se donedavno izjašnjavao kako želi postići afirmaciju u klubu te se nametnuti u prvoj momčadi.

Međutim, izgleda da se sad više ne vidi kao jedna od napadačkih opcija u turskom velikanu. Obavijestio je upravu Bešiktaša kako se ne vidi više u klubu, a oni su pozdravili tu izjavu i sada žele zaraditi nešto na njemu.

Nekoliko je zainteresiranih klubova za usluge bivšeg napdača Hajduka, a najviše ih je u Turskoj pa u redu čekaju Sivasspor, Goztepe, Adana Demirspor, Karagmurk.


Interesa ima i izvan Turske, a najveći je pokazao klub iz Serie A sardinijski Cagliari. Bivši klub Duje Čopa, Darija Srne te klub Marka Roga i Filipa Bradarića pokazao je zanimanje za 28-godišnjeg Turčina.


Tagovi

Umut NayirHajdukBesiktasturska nogometna ligaSuper Lig

Ostale Vijesti