foto: Action Images
foto: Action Images

Bivši napadač Hajduka strijelac u turskom derbiju za ostanak

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.02.22. | 15:42

Nakon pola sezone na Poljudu, Turčin se dobro snalazi u svojoj domovini.

U Turskoj je situacija na vrhu tablice poprilično jasna. Trabzonspor je uvjerljivo prvi i samo bi ih čudo moglo ukloniti od prvog mjesta SuperLige. U stopu ih prati Konyaspor i Basaksehir, dok se Bešiktaš i Fenerbahče bore da uopće izbore mjesta koja vode u Europu. Galatasaray pleše na sredini tablice, jedva čekaju da aktualna sezona završili kako bi popravili roster za iduću ediciju prvog nogometnog razreda u Turskoj.

S druge strane, na samom dnu traje velika borba za ostanak. Čak se četiri ekipe bore za ostanak. Rizespor, Altay, Goztepe i Giresunspor marljivo skupljaju bodove, a vrlo važnu pobjedu je danas ranije poslijepodne je upravo upisao Giresunspor za koji nastupa Umut Nayir, nekoć napadač Hajduka na posudbi. Umut se upisao u listu strijelaca u prvom dijelu, načeo je mrežu gostiju i potom mirno sa suigračima osigurao bijeg iz crvene zone.

Nayiru je to peti pogodak sezone, tri je zabio u prvenstvu, a dva u kupu. 

Giresunspor je trenutno 16. momčad lige s dva boda više od Goztepea koji je prvi ispod crte za ostanak.

Inače, 28-godišnjak je u Hajduku odigrao 26 utakmica, zabio šest pogodaka i k tome dodao jednu asistenciju. Ugovor s Giresunsporom mu ističe 2023. Godine.

 



Tagovi

Umut Nayir

Ostale Vijesti