Bivši napadač Hajduka pred potpisom za velikana koji je zapeo u drugoj ligi

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.08.20. | 11:08

Novi izazov u karijeri.

Prema vijestima koje dolaze iz Bosne i Hercegovine, Ivan Lendrić blizu je odlaska u Švicarsku. Bivši napadač Hajduka karijeru će vjerojatno nastaviti u Grasshopperu, a od dresa Željezničara oprostio se u gostujućoj pobjedi protiv Radnika (2:0), u drugom kolu Premijer lige BIH.

Švicarski velikan ove se sezone nije uspio izboriti za povratak u prvu ligu, te će u idućoj sezoni uslijediti novi pokušaj.

Lendrić je karijeru započeo u splitskom Hajduku, ali nije imao strpljenja čekati da mu se pruži „prava“ šansa pa se tako još kao veoma mlad igrač (prvi transfer ostvario je s nepunih 19 godina) odlučio na odlazak s Poljuda.

Lendrić je prava „ptica selica“, a u svojoj iznimno bogatoj karijeri je igrao za Zrinjski, Zulte Waregem, Lokomotivu, SV Kapfenberg, Sudtirol, Celje, Mislami Orhei, AOK Kerkyra, Željezničar, Lens, Olimpiju, Hermannstadt pa ponovno Zrinjski i Željezničar.

Nekadašnji hrvatski U-21 reprezentativac (sedam nastupa, dva pogotka) prošle je sezone u BiH Premijer ligi odigrao 19 utakmica, a u listu strijelaca se upisao u četiri navrata.

Iako ima važeću ugovor s Željezničarom još godinu dana, nije poznato hoće li novi ruski prvoligaš za njegove usluge morati izdvojiti neku veću odštetu.

(foto: Marko Jurinec/PIXSELL)

 


Tagovi

GrasshoppersIvan Lendrić

Ostale Vijesti