Bivši mladi reprezentativac i igrač Hajduka karijeru nastavlja u Kazahstanu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.02.19. | 17:17

Novi angažman hrvatskog nogometaša.

Nekadašnji igrač Hajduka, Dino Mikanović, nastavit će svoju karijeru u kazahstankom Kairat Almatyu.

Desni bočni igrač je omladinski pogon Osijeka zamijenio Hajdukovim 2012. godine, da bi potom za seniorsku momčad s Poljuda upisao debi 2013. godine u utakmici sa Slaven Belupom. U sljedeće dvije sezone odigrao je sveukupno 23 utakmice za 'Bile', da bi potom otišao u danski Aarhus za 400 tisuća eura.

24-godišnjak je bio standardan član danskog prvoligaša, za kojega je u nepune četiri sezone upisao 106 nastupa, a sada je izrazio želju da se okuša u novoj ligi. Bivšeg mladog reprezentativca Hrvatske, u čijem dresu je skupio 13 utakmica, tako je pristupio Kazahstancima jer mu je ovog ljeta istjecao ugovor.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="da" dir="ltr">Vi siger farvel til vores kroatiske kant-raket Dino Mikanović, der skifter til FC Kairat Almaty. Vi ønsker Dino al held og lykke i fremtiden og takker ham for hans store indsats for de hviieLæs mere om skiftet her<a href="https://t.co/B188eBSRb2">https://t.co/B188eBSRb2</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/ksdh?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ksdh</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/sldk?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#sldk</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/tak?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#tak</a> <a href="https://t.co/hhB7EthrkD">pic.twitter.com/hhB7EthrkD</a></p>&mdash; AGF (@AGFFodbold) <a href="https://twitter.com/AGFFodbold/status/1097829120044609537?ref_src=twsrc%5Etfw">February 19, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Dino MikanovićKairat

Ostale Vijesti