Bivši junior Hajduka prvo ovosezonsko pojačanje Rijeke!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.06.16. | 16:44

Josip Elez je iz Lazija na Rujevicu došao na posudbu s mogućnosti otkupa.

Josip Elez, 22-godišnji nekadašnji junior Hajduka, a danas igrač Lazija, došao je u Rijeku na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa.

Stasiti stoper je nakon svega tri službena nastupa za prvu momčad Hajduka 2013. godine otišao u redove rimskog Lazija za sumu od 400 tisuća eura, ali se tamo i nije naigrao. Kroz sezone je uglavnom boravio po posudbama; od talijanskog trećeligaša Grosetta, preko budimpeštanskog Honveda sve do danskog prvoligaša Aarhusa, za kojeg nastupa još jedan bivši igrač Hajduka i mladi reprezentativac, Dino Mikanović. U Danskoj je Elez prošle sezone nastupio 29 utakmica i pritom postigao dva pogotka.

U Rijeci će predstavljati opciju za stopersku poziciju, koja je momčadi s Rujevice naglo postala deficitarna, s obzirom da je trojac Datković – Mitrović – Lešković na izlaznim vratima. Ukoliko zadovolji, Elez bi mogao postati dogodine i stalan član Riječana.

Spomenimo i to da je Zoran Kvržić odlučio ostati na posudbi u talijanskom drugoligašu Speziji, ali će prije toga potpisati novi ugovor s Rijekom, do 2018. godine.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Josip Elezprijelazni rokZoran KvržićSpezia

Ostale Vijesti