Damir Spehar / Pixsell
Damir Spehar / Pixsell

Bivši junior Dinama raskinuo ugovor sa Slaven Belupom i potpisao za Cluj

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.07.23. | 19:02

Prelazak je službeno potvrđen.

Jedan od potencijalnih protivnika Osijeka u aktualnoj europskoj sezoni - rumunjski CFR Cluj - potvrdio je kako je njihov novi igrač postao Josip Mihalić.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj 20-godišnji veznjak napadačkih sklonosti, rođen u Karlovcu, prošao je Dinamove mlađe kategorije, ali priliku u seniorskoj konkurenciji nije dočekao. Stoga je prošlu sezonu proveo u Slaven Belupu, gdje je upisao 12 nastupa u Hrvatskoj nogometnoj ligi i jedan u Kupu, ali uglavnom kao joker s klupe. Ukupno je u cijeloj sezoni skupio samo 226 minuta igre, tako da je rastanak bio očekivan. Točnije, sporazumni raskid ugovora, koji je koprivnički klub potvrdio početkom srpnja.

Mihalića su u novom klubu dočekala tri hrvatska nogometaša, Lovro Cvek, Anton Krešić i Karlo Muhar, tako da će sada tvoriti pravu malu koloniju.

Podsjetimo, nogometaše Osijeka u četvrtak očekuje prva utakmica drugog pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv mađarskog ZTE-a. Ako igrači Stjepana Tomasa uspješno preskoče ovu prepreku, u trećem pretkolu očekuje ih dvoboj protiv boljeg iz dvomeča između rumunjskog CFR Cluja i Adana Demirspora iz Turske, tako da bismo u sljedećoj fazi mogli gledati dvoboj Osijeka protiv "hrvatskog" Cluja.




Tagovi

Ljetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023Hrvatska nogometna ligaSlaven BelupoCluj

Ostale Vijesti