Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Bivši igrač Rijeke s 50 prvoligaških nastupa karijeru nastavlja u norveškom četvrtoligašu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.04.22. | 12:19

Vraća se u klub u kojem je proveo dvije sezone, a u 1. HNL igrao je još za Karlovac i Zadar.

Sjećate li se Denisa Ljubovića? Nekadašnji član Rijeke vratio se u Norvešku, za njega izgleda obećanu zemlju budući da je tamo proveo veći dio svoje igračke karijere, i to sve nepuna dva mjeseca nakon što se u rodni grad. Formu je održavao igrajući za lokalnog niželigaša Halubjan, a sad će opet biti dio klub čiji je član od 2020. godine.

Ljubović je prvoligaški debi u dresu Rijeke ostvario u sezoni 08/09. kad je odigrao svih 90 minuta u gostujućem remiju kod Intera (2:2), da bi onda dvije utakmice kasnije postigao svoj prvi i posljednji pogodak u HNL-u kojim je Rijeci osigurao sva tri boda protiv Croatije Sesvete. U matičnom klubu proveo je četiri sezone, da bi onda nakon Karlovca i Zadra preselio u Domžale gdje se zadržao svega godinu dana.

Od 2014. godine igra u Norveškoj, promijenio je tri kluba, a sad se odlučio vratiti u klub s kojim se razišao prije nepuna dva mjeseca.  Øystese Fotball norveški je četvrtoligaš, a 34-godišnjak tamo više nema status 'stranca' budući da je u spomenutoj skandinavskoj zemlji proveo posljednjih osam godina. Lani je Ljubović trenirao s Opatijom, trenutno fenjerašem 2. HNL, a osim pozicije stopera može pokriti i mjesto desnog braniča.


Tagovi

NorveškaDenis LjubovićØystese Fotball

Ostale Vijesti