Hrvat dobio 15 novih suigrača zadnji dan prijelaznog roka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.02.20. | 11:21

Ovo još nismo vidjeli.

Zadnji dani prijelaznog roka zna biti poprilično intenzivan igračima, upravama klubova i medijima koji to sve prate. Svi klubovi koji ne uspiju riješiti kadrovsku križaljku do posljednjih nekoliko dana, u samom finišu počnu bjesomučno tražiti rješenja.

Najsvježiji primjer nam je potpis Odiona Ighala za Manchester United i predstavljanje 38 minuta pred kraj siječanjskog prijelaznog roka, ali apsolutni pobjednik u ovom je turski Ankaragucu. Tamošnji prvoligaš u kojem igra 33-godišnji Ante Kulušić, nekadašnji stoper Šibenika i šampionske Rijeke, dobio je posljednjeg dana prijelaznog roka čak 15 novih suigrača.

Naime, Ankaragucu je imao zabranu obavljanja transfera sve do posljednjeg dana prijelaznog roka, stoga je sve transfere morao pripremiti i utanačiti uoči tog dana. To je i riješeno te je na predstavljanje u klupske prostorije, uz predsjednika Fatiha Merta, došlo 15 novih nogometaša.

To su redom, Gerson Rodrigues, Gelmin Rivas, Saba Lobjanidze, Konrad Michalak, Daniel Lukasik, Ricardo Friedrich, Miloš Stanojević, Orkan Çınar, Atila Turan, Fatih Tultak, Suat Kaya, Ahmet Sun, Enes Kubat, Muhammed Yasir Karabay i Nduka Ozokwo.

Zanimljivo, prije toga u klub su još došla osmorica igrača, što znači da su u minulom prijelaznom roku doveli nevjerojatna 23 nogometaša.

 

 

(Foto: ankaragucu.org.tr/ Pixsell arhiva/ Transfermarkt)


Tagovi

prijelazni rokAnkaragucuAnte Kulušić

Ostale Vijesti