Marco Iacobucci/IPA/PIXSELL
Marco Iacobucci/IPA/PIXSELL

Bivši igrač Rijeke blizu Rizespora: Odšteta 400 tisuća eura, plaća pola milijuna eura godišnje

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.01.21. | 10:21

Jučer je sletio u Tursku i ako prođe liječnički, uskoro bi trebao potpisati.

Bivši igrač Rijeke Damjan Đoković otputovao je jučer ujutro iz Rumunjske u Tursku kako bi zaključio svoj transfer u Rizespor. Ako se dogovori s upravom turskog kluba, trebao bi obaviti liječnički i ne bude li problema službeno potpisati ugovor.

Riezespor će platiti Đokovićevom uskoro bivšem klubu Cluju 400.000 eura, a u novom klubu trebao bi zarađivati 500.000 eura po sezoni.

U kombinacijama je bio i Kayserispor, ali Dan Petrescu i društvo jučer su angažirali Kristijana Bistrovića iz CSKA pa im još jedan vjerojatno neće biti potreban. No, turski mediji pišu kako još nije definitivno odustao te da će i oni poslati ponudu Đokoviću.

Cluj će u svakom slučaju fino zaraditi jer je Đokovića uzeo potpuno besplatno iz Rijeke odlakle ga je potjerao Matjaž Kek, a uz to bio je jedan od glavnih igrača kluba u protekle tri sezone. Da su one bile uspješne vidi se i po tome što je Cluj već treću godinu u nizu na kraju sezone podigao pehar prvaka Lige I.

Za ovim iskusnim veznjakom bogata je igračka karijera, a Cluj mu je prvi klub u kojem se istinski skrasio te napravio ozbiljan rezultat. Prethodno je igrao za Rijeku, Speziju, Greuther Furth, Ajaccio, Bolognu, Livorno, Cesenu, Monzu i Spartak Trnavu, a sad će se okušati i u Turskoj.

Dogovori li se Đoković s Rizesporom, postat će suigrač hrvatskom reprezentativcu Dariju Melnjaku.


Tagovi

Damjan Đokovićprijelazni rokZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti