REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Bivši igrač Real Madrida i Manchester Citya postao novi sugirač Stipe Biuka i Stanka Jurića

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.02.24. | 11:56

Bio je i europski prvak sa Španjolskom za koju je skupio 21 nastup i 10 pogodaka!

Iskusni napadač Alvaro Negredo (38) do kraja će sezone braniti boje Real Valladolida, objavili su iz kluba na mrežnim stranicama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Negredo u Valladolid stiže kao slobodan igrač nakon što je prije nekoliko dana uspio dogovoriti sporazumni raskid s Cadizom čiji je član bio posljednje tri i pol godine. U novom klubu svlačionicu će dijeliti s dvojicom bivših igrača Hajduka – Stipom Biukom i Stankom Jurićem.

Ambicija Valladolida je ekspresno izboriti povratak u La Ligu, a nakon 25 odigranih kola nalaze se na vrlo dobrom petom mjestu sa samo šest bodova manje od vodećeg Legandesa i svega dva boda manje od Eibara.

Negredo će pokušati zaoštriti konkurenciju u vrhu napada budući da su ove sezone trojica centralnih napadača koje Valladolid ima na raspolaganju ukupno zabili 10 pogodaka (Sylla 6, Andre 2, Larin 2). Podsjetimo, zimus je u klub na posudbu do kraja sezone (uz mogućnost otkupa) stigao Stipe Biuk iz LAFC-a, dok je Stanko Jurić otpočetka sezone na posudbi iz Parme.

Podsjetimo, Negredo je dijete Real Madrida, ali za prvu momčad Los Blancosa nije odigrao nijednu utakmicu. Najbolje dane svoje karijere proveo je u Sevilli, igrao je vrlo kvalitetno u Cityju, Bešiktašu i Valenciji, preko 100 nastupa skupio je za Cadiz, a isto tako je branio boje Al Nasra (gdje je surađivao s Krunom Jurčićem), Rayo Vallecana te Middlesbrougha. Za reprezentaciju Španjolske, s kojom je bio europski prvak 2012. godine, skupio je 21 nastup i postigao 10 pogodaka.




Tagovi

Alvaro NegredoValladolidLa Liga

Ostale Vijesti