Kiyoshi Mio-USA TODAY Sports
Kiyoshi Mio-USA TODAY Sports

Bivši igrač Bayerna i Juventusa postaje slobodan igrač nakon očajne sezone u Galaxyju

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.10.23. | 12:13

Vjerojatno će karijeru nastaviti... Ha, probajte sami pogoditi gdje, odgovor sigurno znate...

Na službenim stranicama LA Galaxyja pojavila se vijest da Douglasu Costi, nekadašnjem igraču Bayerna i Juventusa, neće biti ponuđen novi ugovor te će on od prvog dana sljedeće godine biti slobodan igrač. Costa je u LA Galaxy stigao prije godinu dana iz Juventusa, ali budući da to više nije ni sjena onog igrača koji je nekoć žario i palio desnim stranama njemačkih i talijanskih travnjaka, iz kluba su mu se odlučili zahvaliti na svemu što je napravio za klub.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Takva odluka ne čudi ni najmanje. Costa je bio najskuplji igrač Galaxyja, a iako ga se, uz Chicharita, gledalo kao najveću zvijezdu momčadi, njegov doprinos na terenu bio je skroman. Brojke, doduše, nisu bile toliko loše, ipak je ove sezone u 19 nastupa u MLS-u upisao tri pogotka i sedam asistencija, ali sama činjenica da je njegov klub sezonu okončao na predzadnjem mjestu konferencije sama po sebi sugerira da je ova godina u LA-u bila za zaborav.

Galaxy je okončao sezonu u MLS-u, a Costa svoj boravak u LA-u. Budući da to više nije 'onaj stari' Costa, očekuje se da od njegovog povratka u Europu neće biti ništa, već će u američkim medijima nagađa da će svoj nogometni put nastaviti u Brazilu. Iako, navodno postoji ozbiljan interes za njegovim uslugama i iz Saudijske Arabije, a ako ponuda zaista dođe, teško će, naročito kao slobodan igrač, ostati imun na ono što mu mogu ponuditi Saudijci...


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

DouglasDouglas CostaLA GalaxyMLS

Ostale Vijesti