Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Bivši hrvatski U21 reprezentativac nakon polusezone u Mostaru preselio u Uzbekistan

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.07.23. | 09:37

U novom klubu dočekat će ga bivši vratar Splita i Osijeka koji je u HNL-u upisao osam nastupa.

Zadranin Frane Ikić postao je novi član uzbekistanskog prvoligaša Buxora. Riječ je o klubu koji je ove sezone ušao u elitni rang natjecanja te se sad, nakon 13 odigranih kola, nalazi na predzadnjem, 13. mjestu. Ikića će u novom klubu dočekati Luka Kukić, 27-godišnji vratar rodom iz Mostara koji je svojevremeno bio član RNK Splita, a onda i druge momčadi Osijeka. Kukić je prije kojih sedam dana dogovorio prelazak u Buxoro nakon što je prošle sezone bio standardan na golu Posušja.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Frane Ikić je u HNL-u igrao za Zadar i Cibaliju, s tim da je bio i član Rijeke dvije godine, ali u bijelom dresu nije upisao nijedan nastup. Matjaž Kek nije koristio njegove usluge pa tako ne čudi da je odlučio napustiti klub s Kvarnera, a posljednji angažman prije odlaska u Uzbekistan imao je u Veležu (19 nastupa, jedan pogodak).

Ikić je dijete Zadra, za svoj matični klub ukupno je upisao 44 HNL nastupa, a svojevremeno je bio i U21 reprezentativac Hrvatske (četiri nastupa). Buxor će mu biti deveti klub u karijeri. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Frane Ikić

Ostale Vijesti