Bivši hrvatski reprezentativac U-21 pronašao novi dom u Italiji

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 31.01.19. | 16:13

Posudili su ga s opcijom otkupa na kraju sezone.

Sad ju je konačno pronašao, ali ne u Cagliariju, u kojem se možda nadao, nego u Empoliju koji ga je posudio do kraja sezone s opcijom otkupa na njezinom završetku.

Pajač je u Hrvatskoj igrao za Varaždin, Lokomotivu i sesvetski Radnik, prvo inozemno iskušenje imao je u Videotonu iz kojeg je prije odlaska u Italiju svratio u Celje.

Nastupao je za sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, a međunarodnu karijeru zasad je završio s dva nastupa za U-21 vrstu. Empoliju će dobro doći njegova ljevica jer je trenutačno na 17. mjestu Serie A i vjerojatno će se do zadnjeg kola boriti za prvoligaški status i iduće sezone.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="it" dir="ltr">L’Empoli FC comunica di aver raggiunto l’accordo con il <a href="https://twitter.com/CagliariCalcio?ref_src=twsrc%5Etfw">@CagliariCalcio</a> per l’acquisizione, a titolo temporaneo con opzione di riscatto, del diritto alle prestazioni sportive di Marko Pajac <a href="https://t.co/a9lsbj370b">pic.twitter.com/a9lsbj370b</a></p>&mdash; Empoli Fc Official (@EmpoliCalcio) <a href="https://twitter.com/EmpoliCalcio/status/1090986947219214336?ref_src=twsrc%5Etfw">January 31, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Pixsell)

Tagovi

Marko Pajač

Ostale Vijesti