Goran Stanzl/PIXSELL  KEYWORDS
Goran Stanzl/PIXSELL KEYWORDS

Bivši hrvatski reprezentativac i član Lazija karijeru nastavlja u trećem rangu hrvatskog nogometa

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.06.22. | 12:24

Jedan od najskupljih HNL vratara svih vremena nije spreman objesiti kopačke o klin.

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Vargić uskoro će postati novi igrač NK Krka.

Iskusni vratar posljednjih godinu dana bio je bez angažmana nakon odlaska iz Kopra, a prije toga je četiri i pol godine bio vratar Lazija s tim da je u međuvremenu odradio i jednu posudbu u Anorthosisu.

Vargić je dijete Osijeka, a najbolje dane svoje karijere proveo je na Kantridi. Sjajnim obranama na golu Rijeke zaradio je transfer u talijanskog velikana Lazio koji je za njega izdvojio 2.6 milijuna eura, što je Vargića u tom trenutku učinilo drugim 'najskupljim' vratarem u povijesti HNL-a koji je ostvario transfer u Ligu petice (rekorder je Matej Delač i njegov transfer od tri milijuna eura iz Intera u Chelsea). Kasnije ga je prestigao Ivo Grbić koji je za 3.5 milijuna eura preselio iz Lokomotive u Atletico u ljeto 2020. godine.

Iako ima ove godine proslavio 35. rođendan, Vargić očito nije spreman reći svoje konačno zbogom nogometu. Nedavno je na klupu kluba stigao Igor Tkalčević, a dolazak Vargića bio bi očiti pokazatelj predsjednika Denisa Šikljana da Krk dogodine odvede u drugi rang hrvatskog nogometa. 


Tagovi

Ivan Vargićtransfertransfer blogtransferi

Ostale Vijesti