Luka Stanzl/PIXSEL
Luka Stanzl/PIXSEL

Bivši hajdukovac iz generacije Vlašića i Balića stigao kod Becalija

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 31.07.21. | 17:01

Pitanje je koliko će se zadržati.

Na greškama se uči. Pogotovo u Rumunjskoj. To će vam najbolje objasniti Ante Vukušić, bivši dijamant splitskog Hajduka koji je, zajedno s mnogobrojnim strancima, nedavno osjetio što točno znači zaigrati za FCSB. Bivša Steaua je već godinama u potpunoj kontroli od strane kontroverznoh Gigija Becalija, nogometnog mogula koji mijenja roster svoje ekipe kako mu padne napamet.

Primjerice, Vukušić je iz ekipe izletio odmah nakon premijera. Nema veze što je pogodio stativu i iznudio crveni karton, Becali nema milosti za golgetere koji se usude ne zabiti gol na premijeri.

Istu sudbinu je danas doživio još jedan bivši igrač Hajduka – Stipe Vučur. S oprezom smo najavili njegov prelazak u Bukurešt početkom srpnja, samo da bi danas ujutro objavili kako je Becaliju dosta Vučura, i da dotični više neće igrati za nekadašnjeg velikana rumunjskog nogometa.

Bez obzira na sve problem, FCSB i dalje dovodi igrače, ovog puta čak dvojicu, a jedan među njima je opet bivši hajdukovac Ivan Mamut. Nakon dvogodišnje episode u zaprešićkom Interu, Mamut je preselio u Craiovu, otkud je nakon samo šest mjeseci, zajedno s kolegom Andreiem Burlacom, danas preselio u redove FCSB-a, na milost i nemilost Gigija Becalija.

Mamut je karijeru započeo u Hajduku, no brzo je krenuo put posudbi, gdje je na kraju kao slobodan igrač preslio u Zaprešić. Ovo mu je drugi klub u Rumunjskoj, pa vjerujemo da je upoznat s radnim metodama gazed Becalija.

Igra na poziciji špice, bolje mu je da zabije gol odmah, jer će inače vrlo brzo opet biti slobodan igrač.


Tagovi

Ivan MamutInter Zaprešić

Ostale Vijesti