Bivši golman Slavena i Osijeka skinuo dva penala u litvanskom derbiju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.05.19. | 12:29

Ivan Kardum odlučio je utakmicu Žalgirisa i Suduve, a jedan penal skinuo je bivšem hajdukovcu i prvom strijelcu lige Tomislavu Kišu.

Nakon sat vremena igre pri rezultatu 0:0 sudac je pokazao na bijelu točku za goste, a na zaletište je stao Tomislav Kiš. Bivši hajdukovac prvi je strijelac lige, ali za svog sunarodnjaka na golu domaćina nije imao rješenje. Kardum je otišao u svoju desnu i sjajno obranio, ali sudac je na opće negodovanje domaćih pokaza na ponovno izvođenje.

Ovaj put pucao je drugi izvođač, čak je i promijenio stranu, ali epilog je bio isti. Kardum je bio toliko oduševljen svojim podvigom da se unio sucu u lice za što je nagrađen žutim kartonom.

Bh.internacionalac Mirhet Topcagić u 70. minuti jedinim golom na susretu donio je važna tri boda Suduvi koja nastavlja suvereno gaziti kroz prvenstvo, a tim rezultatom pobjegla je prvom pratitelju Žalgirisu na pet bodova viška.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/ua7biBkz0hA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(screenshot)

 


Tagovi

Ivan KardumTomislav KišSuduvaŽalgirisLitva

Ostale Vijesti