REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Bivši Dinamovac zabio u pobjedi Napolija, sjajni Koulibaly rasparao mrežu volejem (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.09.21. | 22:30

Ni posljednji pogodak, onaj Lozana, nije bio ništa manje lijep...

Nogometaši Napolija večeras su u jedinom susretu 4. kola talijanske Serie A gostovali kod ekipe Udinesea. Došli su do uvjerljive pobjede, slavili su rezultatom 4:0, a u strijelce se upisao i bivši branič Dinama Amir Rrahmani.

Napolitanci u vodstvo dolaze u 24. minuti pogotkom Victora Osimhena. Lopta je krenula od obrane, od Kalidoua Koulibalyja, koji je na lijevi bek dodao Mariju Ruiju, a Portugalac sjajnom dugom loptom na krilu pronašao Lorenza Insignea. Bombastični Talijan uputio je loptu iznad protivničkog vratara prema golu, vjerojatno bi ušla i da je nitko nije dirao, ali nigerijski napadač ništa nije prepuštao slučaju i zakucao ju u mrežu.

Pogodak Osimhena pogledajte OVDJE.

Na novi pogodak čekalo se samo desetak minuta. Gosti su dobili slobodan udarac, išlo se na kombinaciju očito uvježbanu na treningu i svi su svoje zadatke odradili kako treba. Koulibaly je s prve stative nakon ubačaja dodavanjem pronašao glavu Amira Rrahmanija, a nekadašnji član Modrih ne griješi.

Pogodak Rrahmanija pogledajte OVDJE.

Već visokih 3:0 postavio je sam Kalidou Koulibaly u 52. minuti na asistenciju Fabiana Ruiza. Nogometaši u svijetlo plavim dresovima izveli su korner, lopta se od Španjolca odbila Senegalcu, a ovaj sjajnim volejem u desne rašlje riješio pitanje pobjednika.

Sjajan volej Koulibalyja pogledajte OVDJE.

Za konačnih 4:0 zabio je Meksikanac Hirving Lozano u 84. Bio je to još jedan vrhunski pogodak u rašlje, asistirao mu je Rui.

Pogodak Lozana pogledajte OVDJE.



Tagovi

ItalijaSerie ANapoliUdineseAmir Rrahmani

Ostale Vijesti