Tony Gentile/Action Images
Tony Gentile/Action Images

Bivša zvijezda Reala i osvajač Eura: „S mamom sam spavao u krevetu do 17. godine“

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.02.21. | 13:44

Tko prizna, pola mu se prašta.

Lijepo je kad je netko iskren, vrlina je to kakvu sve manje viđamo kod ljudi, ali neke stvari… Neke stvari je možda bolje prešutjeti.

Bivši prvotimac i zvijezda Real Madrida, Portugalac Pepe, u razgovoru za domaće medije šokirao je javnost izjavom da je bio toliko razmažen da je spavao s mamom u krevetu praktički do svoje 17. godine.

„Koliko sam bio razmažen? Dok nisam došao u Portugal, dakle do moje 17. godine, spavao sam s mamom u krevetu. Već sam bio visok, ali sam i dalje spavao s roditeljima. Vjerujem da se to mojem ocu nije previše sviđalo“, rekao je branič Porta.

Pepe je za portugalsku reprezentaciju skupio 113 nastupa i sedam pogodaka, a osim Porta čiji je član od siječnja 2019. godine igrao je još za Bešiktaš, Real Madrid i Maritimo. Član kraljevskog kluba bio je 10 godina te je za to vrijeme s klubom osvojio sve moguće trofeje, a među njima je i onaj 'ušati' Lige prvaka koju je osvajao tri godine zaredom.

Zanimljivo, Pepe i Luka Modrić su zajedno odigrali 126 utakmica te su na terenu proveli 9288 minuta. Najviše od svih 38-godišnji Portugalac igrao je sa svojim sunarodnjakom Cristianom Ronaldom s kojim je odigrao 324 utakmice.


Tagovi

PepeIz drugog kutaPortugalska nogometna reprezentacijaPortugalCristiano RonaldoLuka ModrićReal Madrid

Ostale Vijesti