Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Bivša nada Hajduka igrat će za klub koji je ove zime doveo preko 20 nogometaša

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.02.22. | 18:42

Većinom su to igrači iz Italije pristigli na posudbe s obzirom da je vlasništvo nad klubom preuzela talijanska investicijska kompanija.

Činilo se da će u prosincu bez borbe iz bugarske lige ispasti Tsarsko Selo klub koji je zapao u financijske probleme kad je tadašnji vlasnik odlučio da više neće financirati ih. Srećom po navijače klub je dobio nove ulagače koji su ove zime doveli preko 20 igrača, znači jednu novu momčad. Većinom su to igrači iz Italije pristigli na posudbe s obzirom da je vlasništvo nad klubom preuzela talijanska investicijska kompanija.

S novim pojačanjima pristiglo je i jedno hrvatsko ime, a riječ je o nekadašnjoj napadačkoj nadi Hajduka Ivanu Lendriću. Ovaj 30-godišnji napadač dolazi u Bugarsku s Cipra gdje je igrao od prošlog ljeta za klub Nea Salamis.

Ranije je u karijeri mijenjao niz klubova od matičnog Hajduka preko Zrinjskog, Zulte Waregema, Kapfenberga, Sudtirola, Celja, Milsamija, AOK-a, Željezničara, Lensa, Olimpije, Hermannstadta te povrataka u Zrinjski i Želju. U dva navrata igrajući za Zrinjski bio je najbolji strijelac BiH lige, a upisao je i sedam nastupa za U-21 reprezentaciju Hrvatske te zabio dva gola.


Tagovi

Ivan Lendrić

Ostale Vijesti