Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivša devetka mini Vatrenih velika je želja Ivana Kepčije u siječanjskom prijelaznom roku

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.01.22. | 12:53

U Bundesligi ima 15 nastupa i dva pogotka, a izuzev jedne godine u Švicarskoj, cijelu svoju karijeru proveo je u Njemačkoj.

Petar Slišković svojevremeno je bio velika nada hrvatskog nogometa. Mnogi su vjerovali da će napadač rodom iz Sarajeva jednog dana postati član A reprezentacije, ali to se u konačnici ipak nije dogodilo. Cijelu svoju karijeru, izuzev sezone cijele 2015. godine kad je bio član Aaraua, proveo je u Njemačkoj. Igrao je u Bundesligi, nešto više nastupa upisao u Bundelsligi 2, ali je u konačnici najveći trag ostavio u trećem razredu njemačkog nogometa.

Promijenio je veliki broj klubova, a prvi put je u karijeri dočekao da za njega bude plaćena odšteta u ljeto 2020. godine kad ga je Duisburg prodao Türkgücü Münchenu za 150 tisuća eura.

Prije godinu dana u intervjuu za medije iz BiH rekao je kako ne bi imao ništa protiv da jednog dana karijeru nastavi u Aziji, ali prema najnovijim informacijama medija iz susjedstva, postoji mogućnost da on ovog siječnja u konačnici završi u Premijer ligi BiH.

Slišković je navodno velika želja Ivana Kepčije, a ne bi bilo nerealno da on ove zime napusti klub budući da je iz istog izišao većinski vlasnik.

Podsjećamo, ovog ljeta je u Türkgücü München stigao i Törles Knöll iz Slaven Belupa, ali 24-godišnji Nijemac zasad nije oduševio svojim igrama. I on i Petar Slišković imaju zeleno svijetlo da popričaju s potencijalno novim poslodavcima, a to vrijedi za sve igrače kluba budući da su u jesenskom dijelu sezone svi jako podbacili te se Türkgücü München nakon 20 odigranih kola nalazi jedno mjesto iznad zone ispadanja s dva boda više od 17- Verla.

Istaknimo za kraj kako je Slišković ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora, a sa Sarajevom bi sve trebao dogovoriti do 10. siječnja kad bordo momčad započinje pripreme za proljetni dio sezone.


Tagovi

Petar SliškovićIvan KepčijaFK SarajevoSarajevo

Ostale Vijesti