Bišćan u velikom problemu pred nastavak sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.01.19. | 08:16

Kako složiti napad?

Za točno dva dana, u srijedu 30. siječnja, odigrat će se prva HNL utakmica u 2019. Nećemo napisati prva „proljetna“, jer se radi o zaostaloj utakmici iz 18. „jesenskog“ kola između Slaven Belupa i Rijeke.

> Odigraj Slaven Belupo – Rijeka

Rijeka je treća s bodom, ali i utakmicom manje od Osijeka te momčad Igora Bišćana, koji od kad je preuzeo klupu Riječkih bijelih ima omjer devet pobjeda i jedan remi, pobjedom u ovom dvoboju može u „proljeće“, koje kreće za vikend krenuti s drugog mjesta na ljestvici.

No, iako je Rijeka favorit, Bišćan se pred utakmicu nalazi u velikom problemu. Još otprije je jasno kako u toj utakmici pravo nastupa neće imati najbolji strijelac Heber koji odrađuje suspenziju od tri žuta kartona.

Međutim, Antonio Čolak i Alexander Gorgon vuku ozlijede i vrlo vjerojatno neće nastupiti za dva dana u Koprivnici.

Tko će zamijeniti ovaj ubojiti trojac koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva zabio 21, a ukupno 30 golova u aktualnoj sezoni? Bišćan nema previše opcija, u samoj špici napada zaigrat će Jakov Puljić, jednu poziciju na krilu trebao bi preuzeti Maxwell Acosty, a umjesto Gorgona vjerojatno će krenuti Domagoj Pavičić koji inače ima defenzivniju rolu u momčadi.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Igor BišćanDomagoj PavičićMaxwell AcostyJakov PuljićHeberAntonio ČolakAlexander Gorgon

Ostale Vijesti