Bišćan može odahnuti, Rijeka produljila suradnju sa svojim ponajboljim igračem (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.09.19. | 12:06

Potpisao je novu trogodišnju suradnju s klubom

„Prije svega jako smo zadovoljni što smo se ovako brzo dogovorili i što smo na neki način dogovorili suradnju sa Zoranom do kraja njegove karijere. Znamo svi koliko Zoran znači na terenu, ali i van njega. Želim mu puno sreće, da ga zdravlje posluži, i da nastavi kako igra proteklih godinu dana i da bude jedan od najboljih igrača u ligi“, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeke.

„Hvala svima u klubu, od predsjednika do suigrača što su mi omogućili da produžim ugovor.  Vjerujem da su oni zadovoljni, kao i ja.  Najdraža utakmica?  Ona protiv Stuttgarta, finala Kupa Hrvatske, ima tu puno dragih utakmica“, izjavio je Kapetan Rijeke Zoran Kvržić

Između ostalog Kvržić je rekorder po broju nastupa u europskim utakmicama Riječkog prvoligaša. Na Kvarner je stigao iz Osijeka sada već davne 2013. godine za „smiješnu“ odštetu od 65 tisuća eura iako je u tim trenucima njegova tržišna vrijednost bila 850 tisuća eura.

Ipak, u dva navrata je odlazio na posudbe pa je tako jedno vrijeme nosio dresove talijanske Spezije, odnosno Šerifa iz Moldove.

U početku je igrao na mjestu desnog krila, a najviše se pamte njegove izvrne igre protiv Stuttgarta na Kantridi kada je bio strijelac jednog pogotka i vrlo vjerojatno utakmica karijere protiv Dinama u finalu Kupa kada je praktički sam odlučio utakmicu jednom izvrsnom asistencijom, a potom i prekrasnim pogotkom kojim je Rijeka osigurala pobjedu protiv Dinama u Puli.

Ukupno je za Rijeku nastupio u čak 163 utakmice, a u listu strijelaca upisao se u 22 navrata.

Njegova tržišna vrijednost u ovom trenutku iznosi 800 tisuća eura, a u karijeri je osvoji kup i prvenstvo Moldove, kao i dva hrvatska Kupa, oba kao igrač HNK Rijeke.

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

Ivan ManceRijekaZoran Kvržić

Ostale Vijesti