Bio kapetan Dinama u Ligi prvaka, a sada spašava Hajdukovog krvnika od ispadanja iz lige

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.02.17. | 00:20

Dug je put Ivana Kelave od odlaska iz Dinama...

Tko se još sjeća Ivana Kelave?

Dobro, nije baš takva situacija da je bivši kapetan Dinama i vratar svih selekcija mladih reprezentacija Hrvatske upao u ropotarnicu povijesti, ali je isto tako činjenica da se čovjeku koji je gotovo 150 puta stao među vratnice Dinamovog gola po odlasku iz Maksimira 2013. izgubio u bespuću seljakanja po Europi. Štoviše, Kelava je bio i u sastavu za Euro 2012. kao treći vratar, ali nije nikada stao na gol A selekcije.

Pokušavao je u Udineseu, Carpiju, Spartaku iz Trnave i Granadi, a izgleda da se 28-godišnjak odlučio skrasiti u Mađarskoj. Kako javljaju mađarski mediji, Kelava je sve dogovorio sa Debrecenom, koji traži put iz zone ispadanja u Mađarskoj.

"Sretan sam zbog dolaska u Debrecen, ovo je nova etapa u mojoj karijeri i prilika za dokazivanje. Osjećam se dobro, naporno treniram, u formi sam i vjerujem da ću iskoristiti priliku. Jedva čekam da se priključim ekipi i upoznam nove suigrače i trenera", izjavio je danas Kelava, te dodao:

"To je za mene izazov. Došao sam pomoći ekipi, dat ću sve od sebe, pa sam uvjeren da ćemo svi biti zadovoljni na kraju sezone".

Nakon što je ove zime dobio slobodne papire u Granadi, Kelava očito traži novi početak i pokušaj povratka stare forme. Hajdukov davni krvnik nova je postaja, a hrvatski vratar bi se sutra trebao zaputiti u Portugal gdje njegova nova momčad odrađuje pripreme.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ivan KelavaDebrecen

Ostale Vijesti