CIRO DE LUCA/Action Images
CIRO DE LUCA/Action Images

Bio je zvijezda Napolija, a sad radi 'ludi' transfer i odlazi u – IFK Goteborg!?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.03.21. | 18:18

Čudna odluka osebujnog igrača.

Ako je vjerovati stranim medijima, izgleda da samo sitnice dijele ponajboljeg zvijezdu slovačkog nogometa i nekadašnju okosnicu momčadi Napolija, Mareka Hamšika, od toga da postane novi igrač švedskog prvoligaša IFK Goteborga.

Izgleda kako je čelnicima švedskog velikana dojadilo čekati te su odlučili pod svaku cijenu ove sezone uključiti se u borbu za naslov prvaka, trofej na kojeg čekaju punih 14 godina.

Švedski Expressen ističe kako je osim Hamšika uprava naumila dovesti i Marcusa Berga i Oscara Wendta, ali zasad nema nikakvih službenih potvrda svih tih natpisa.

33-godišnji veznjak dugi je niz godina bio kapetan Napolija, a od veljače 2019. godine nastupa za kineski Dalian Professional koji ga je u svoje redove doveo za 18 milijuna eura. Osim IFK Goteborga, spominjao se i mogući povratak u Slovačku, ali strani mediji navode kako je ponuda švedske momčadi puno izdašnija i konkretnija od one matičnog mu kluba Slovan Bratislave.

Hamšik je kapetan Slovečke, za reprezentaciju svoje zemlje skupio je 122 nastupa i 22 pogotka, a prije Napolija dvije je godine bio član Brescije.

Čelni ljudi švedskog velikana zasad ne navode ništa po pitanju Hamšika, ali Exoressen ističe kako je sa Slovakom postignut dogovor te je njegov potpis samo pitanje dana.


Tagovi

Marek HamšiktransferiGoteborgPrva švedska nogometna ligaDalian Yifang

Ostale Vijesti