REUTERS/Ammar Awad
REUTERS/Ammar Awad

Bio je ponajbolji igrač Hajduka, blizu transfera u Serie A, a sad napušta Rusiju

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.03.22. | 16:56

Raskinuli su sporazumno ugovor

Krajem prošle sezone krenuli su problemi, točnije kašnjenje plaća zbog kojih je Sarajevo napustila nekolicina igrača. Među njima je bio i Tino Sven Sušić, nekada ponajbolji igrač splitskog Hajduka iz kojeg je zamalo ostvario transfer u milanski Inter. Talijanski klub tad se odlučio otkupiti Marcela Brozovića iz Dinama, što će se kasnije pokazati vrhunskim potezom za Inter, a Sušić u karijeri nije dosegao klub jačine Intera.

Iz Hajduka je prodan u Genk, a igrao je poslije još u Antwerpu, VVV-Venlu, Hartbergu i Sarajevu koje je napustio u kolovozu prošle godine. Nakon odlaska iz Sarajeva tragao je za novim angažmanom, a pronašao ga je u Rusiji početkom listopada prošle godine.

Potpisao je tad za ruskog drugoligaša Kuban Krasnodar za koji je odigrao osam utakmica i upisao dvije asistencije. Nakon relativno kratke avanture u Rusiji sporazumno su raskinuli suradnju i Sušić je ponovno slobodan igrač. Kad je došao u klub bili su na posljednjem mjestu, a trenutno su izvan zone ispadanja na 14. poziciji u drugoligaškom društvu.

 


Tagovi

Tino Sven SušićKuban Krasnodar

Ostale Vijesti