Reuters
Reuters

Bilićev Watford u završnici dvoboja stigao do važne pobjede

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.01.23. | 18:28

U pet od šest popodnevnih utakmica slavili su gosti.

Watford, kojeg vodi hrvatski trener Slaven Bilić, stigao je do važne gostujuće prvenstvene pobjede golom nad Norwichem golom Vakouna Baye u 86. minuti, nakon što su domaćini krivo izbili loptu, a sjajnu kontru povukao je brzonogi Ismaila Sarr i asistirao napadaču iz Obale Bjelokosti koji je u ranijoj fazi utakmice propustio jednu stopostotnu priliku i mogao ranije dovesti Watford do vodstva. Momčad Slavena Bilića i dalje drži četvrto mjesto s 40 bodova, dva manje od trećeg Blackburna, a Norwich je pao na 11. uz svega četiri boda manje od četvrtog Watforda...

Bilićevoj družini prijete Middlesbrough (bod manje) koji je danas slavio na gostovanju kod Birminghama s 3:1, Millwall i Luton koji također imaju 31 bod, a približili su mu se WBA (38) i Preston North End koji su svladali Reading, odnosno Stoke s 1:0.

Vodeći Burnley učvrstio je prvo mjesto ljestvice s 2:1 pobjedom kod Swanseaja, dok će drugoplasirani Sheffield United (šest bodova i utakmicu manje od Burnleya) svoju utakmicu 26. kola odigrati u 21 sat na gostovanju kod QPR-a.

Championship, 26. kolo

Ponedjeljak, 2. siječnja

Birmingham - Middlesbrough 1:2

Norwich - Watford 0:1

Stoke - Preston Northe End 0:1

Swansea - Burnley 1:2

WBA - Reading 1:0

Wigan - Huill 1:4

QPR - Sheffield United, 21.00



Tagovi

WatfordSlaven BelupoChampionship

Ostale Vijesti