Bilićev rođendanski poklon: Morali smo pobijediti, pod pritiskom sam!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.09.17. | 08:24

West Ham je stigao do prve pobjede u novoj sezoni.

U posljednjoj utakmici četvrtog kola Premiershipa, West Ham je slavio kod kuće protiv Huddersfielda sa 2:0 i tako ubilježio prvu pobjedu u novoj sezoni, nakon tri uvodna poraza.

Bilić se spasio od otkaza pobjedom protiv Huddersfielda (VIDEO)

Menadžer 'Čekićara' Slaven Bilić priznao je nakon utakmice kako je osjetio pritisak prije početka susreta jer mu nije bilo baš ugodno. Već se naveliko priča o njegovoj smjeni, a pobjedom je barem malo 'kupio' vrijeme i strpljenje čelnika kluba i navijača.

Spasili su ga golovi Obianga i Ayewa.

Sretan sam zbog svojih igrača, navijača i cijelog kluba. Ovo je bila vrlo važna pobjeda za nas“, rekao je Bilić za Sky Sports nakon utakmice.

Počeli smo sezonu sa tri gostujuće utakmice i tri poraza, tako da smo ovu pobjedu morali ostvariti. Zadovoljan sam kako smo igrali. Čak i da nismo pobijedili, ne bih imao što za prigovoriti i zamjeriti svojim igračima jer su dali sve od sebe“.

Bilić ističe kako su zaslužili uzeti sva tri boda, a nije mogao dobiti ljepši rođendanski poklon. Bivši hrvatski izbornik jučer je naime, proslavio 49. rođendan.

Ovo je sjajan poklon“.

Smatra da ima dobru momčad.

Imamo kvalitetne igrače. Neki nam igrači još uvijek nedostaju, ali sve je u redu, važno je da imamo samopouzdanja, u tome je ključ“.

Ne krije menadžer West Hama kako ima velik teret i pritisak na leđima.

Osjećam pritisak cijelu godinu, to nije samo danas prije dvoboja sa Huddersfieldom. Iako meni nije logično da moram biti pod pritiskom nakon samo tri utakmice ali radi se o modernom nogometu i naravno da osjećam pritisak“.

Nakon tri poraza, uspio je malo razdrmati svoju momčad.

Zadržali smo smirenost, malo smo promijenili momčad i rekli smo momcima da se moraju vratiti na početak“.

Još uvijek se privikavaju na novi stadion, ali Bilić kaže kako se sve više i više osjećaju kao kod kuće.

Neće nikada biti kao na Upton Parku, ali sve više postaje naš dom. U drugom dijelu prošle sezone smo već imali bolje predstave kod kuće i odigrali smo ovdje neke zbilja dobre utakmice“.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Slaven Bilić

Ostale Vijesti