Bilić upisao novu pobjedu, Leicester uspio otrgnuti bod u gostima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.12.16. | 17:55

U 17. kolu Premiershipa, West Ham je minimalno pobijedio Hull City, dok je aktualni prvak uspio izvući remi na gostovanju kod Stokea.

Bilićevi momci teže su od očekivanog uzeli tri boda na svom terenu protiv Hull Citya. Utakmica je mogla otići na bilo koju stranu, a najbolje prilike za gostujuću ekipu promašio Dieumerci Mbokani, koji je u prvom dijelu pogodio stativu. Kod West Hama, stadardno je najaktivniji bio Dimitri Payet koji je imao nekoliko opasnih nabačaja u gostujući šesnaesterac, a iskazao se i dobrim slobodnjacima pred kraj susreta.

Ipak, utakmicu je presudio jedan jedini gol, i to iz jedanaesterca. U kaznenom prostoru gostiju Huddlestone je povukao domaćeg igrača, a sudac Mason je odmah pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je kapetan 'Čekićara' Mark Noble u 76. minuti.

 


 

Leicester je teškom mukom došao do boda u gostima protiv Stoke Citya. Nakon samo pola sata, aktualni prvak je ostao s igračem manje kada je njihova prva violina u napadu Jamie Vardy dobio izravan crveni karton.

Deset minuta poslije, domaći su poveli preko Bojana Krkića koji je zabio iz jedanaesterca. Do kraja poluvremena, na 2:0 povisio je Joe Allen nakon jednog odbijanca u šesnaestercu gostiju. Međutim, Leicester je uspio konsolidirati redove u drugom dijelu te je preko Ulloe u 74. minuti i Amarteya u samom finišu utakmice (88') uspio doći do vrijednog boda.

 


 

U pobjedi Middlesbrougha nad Swanseajem 3:0, najviše se istaknuo Alvaro Negredo koji je bio dvostruki strijelac. Sunderland je minimalno svladao Watfordom pogotkom Van Aanholta početkom drugog poluvremena.

Premiership, 17. kolo rezultati:

West Ham – Hull City 1:0 (Noble 76' – 11m)
Stoke – Leicester 2:2 (Krkić 39' – 11m, Allen 45+'/Ulloa 74', Amartey 88')
Middlesbrough – Swansea 3:0 (Negredo 18', 28' – 11m)
Sunderland – Watford 1:0 (Van Aanholt 49')

West Bromwich Albion – Manchester United 18:30

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

West HamSlaven BilićLeicesterHull CityStoke CityMiddlesbroughSwansea CitySunderlandWatford

Ostale Vijesti