Reuters
Reuters

Bilić slavio protiv bivšeg kluba! U drami srušio WBA i vratio se na pobjedničke staze

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.02.23. | 22:53

Hornetsima je ovo prvo slavlje nakon pet utakmica bez pobjede

Bivši izbornik Vatrenih Slaven Bilić i njegov Watford slavili su u Championshipu protiv West Bromwich Albiona, kojeg je hrvatski stručnjak ranije vodio, rezultatom 3:2.

Ken Sema je u 23. minuti pokazao da se Watfor ne šali i zakucao je odbijenu loptu u mrežu za 1:0. Do kraja prvog dijela nije bilo većih uzbuđenja i vjerojatno nitko ne bi pomislio da ćemo u nastavku vidjeti još četiri gola.

Conor Townsend vratio je WBA u igru u 65. minuti, ali je Ismaila Sarr samo minutu kasnije vratio prednost Bilićevoj momčadi. Gosti su opet stigli do izjednačenja kada je uspio svladati golmana u situaciji jeda na jedan i poslao loptu pored njega u mrežu za 2:2 u 72. minuti susreta.

Da bodovi ostanu kod kuće, pobrinuo se u 78. minuti strijelac prvog gola koji je ciljao gol, a lopta se na putu do njega odbila od nekoga i promijenivši putanju završila u mrežu za konačnih 3:2.

Watford je nakon ove pobjede s okruglih 50 bodova na petom mjestu tablice koje vode u playoff Championshipa, dok je WBA tek na desetom, iako ima samo pet bodova manje. Hornetsima je ovo prvo slavlje nakon pet utakmica bez pobjede. (eg)



Tagovi

WatfordChampionshipWBA

Ostale Vijesti