Bilić se spasio od otkaza pobjedom protiv Huddersfielda (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.09.17. | 22:53

Hrvatski trener može nakratko odahnuti…

U posljednjoj utakmici 4. kola Premiershipa West Ham našega Slavena Bilić, koji je novu sezonu u prvenstvu otvorio s tri uzastopna poraza, slavio je pred svojim navijačima protiv Huddersfielda s 2:0. Ova pobjeda sačuvat će Biliću mjestu na klupi West Hama, barem privremeno.

West Ham se dugo mučio da dođe do vodstva. Iako su napadački dominirali tijekom osamdeset minuta susreta, nakon grede Chicharita u 13. minuti, West Ham nikako nije mogao doći do čiste prilike za gol.

Sreća ih je pomazila u 72. minuti kada je udarac Obianga s ruba šesnaesterca nakon „odbijanca“ završio u mreži, uz samu stativu, za 1:0. Pet minuta kasnije Ayew se sjajno snašao u gužvi koja je nakon kornera nastala u šesnaestercu Huddersfielda i iz blizine lagano zabio za konačnih 2:0.

Nakon drugog pogotka igrači Slavena Bilića povukli su se kako bi pod svaku cijenu sačuvali prednost, a život im je vrlo lako mogao zakomplicirati Ince čiji je snažan udarac s ruba kaznenog prostora odsjeo na gredi. Posljednjih deset minuta, uglavnom na vlastitoj polovini, Bilićevi igrači odradili su relativno rutinski i došli do prve pobjede u prvenstvu u novoj sezoni.

 

 

 

Premiership, 4. kolo:

West Ham - Huddersfield 2:0

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Pedro ObiangSlaven Bilić

Ostale Vijesti