Bilić izgubio vrh tablice, Rooney zabio Slugi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.01.20. | 22:42

Slavenova momčad nastavila je sa slabijim rezultatima

Golove smo, kako to obično i biva, mogli vidjeti na svim utakmicama, a najzanimljivija utakmica bila je ona između nekada moćnog Leedsa i Millwalla (3:2).

Nakon prvih 45 minuta gosti su vodili rezultatom 0:2 iako je domaćin imao potpunu kontrolu nad utakmicom. Leeds u nastavku nije odustao od svoje igre, a sastav legendarnog Marcela Bielse stigao je do potpunog preokreta. Precizni su bili Bamfort (48', 67') i Hernandez (62'), a s tom pobjedom Leeds je preuzeo čelnu poziciju u Championshipu.

Loše vijesti po sve ljubitelje Super-Slava stižu iz Walesa. Domaći Cardiff slavio je protiv WBA rezultatom 2:1, a na taj način gostujući sastav izgubio je vodeće mjesto te im od danas Leeds bježi dva boda. Kod domaćina su precizni bili Paterson (46') i Tomlin (76'), dok je jedini pogodak gostiju djelo iskusnog Austina (60'). Dodajemo za kraj kako je Filip Krovinović odigrao svih 90. minuta kod WBA.

Luton je nakon velike drame upisao za njih još veća tri boda protiv nekada slavnog Derby Countyja. Gosti su poveli preko legendarnog Waynea Rooneya (63'), da bi onda gosti okrenuli rezultat preko Ruddocka (67') i Danielsa (73'). Pet minuta prije kraja Martin zabija za poravnanje gostiju, ali je odmah u sljedećem napadu Bogle zabio autogol što je bilo dovoljno da Luton Town upiše veliku pobjedu. Simon Sluga odradio je svih 90 minuta za domaćina, a istaknuo se sa nekoliko jako dobrih intervencija.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Wayne RooneySimon SlugaSlaven Bilić

Ostale Vijesti