Bilić i dalje nezadrživ – pobjedom na hladnoj kišnoj noći vratio se na vrh Championshipa

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.11.19. | 22:55

Nova pobjeda West Bromwich Albiona.

Nogometaši West Bromwich Albiona stigli su do osme ovosezonske pobjede u 15. kolu engleskog Championshipa. Na 'hladnoj kišnoj noći', kako je išla popularna fraza u Stoke Cityu još dok su bili prvoligaši, momčad Slavena Bilića ostvarila je pobjedu rezultatom 2-0.

Nova tri boda hrvatskom strategu donijeli su Phillips (8') i Hal Robson-Kanu (69'), koji je pogodio iz penala. Hrvatski nogometaš na posudbi i Benfice, Filip Krovinović, odigrao je posljednjih pola sata utakmice kada je zamijenio Pereiru.

WBA se ovom pobjedom vratio na prvo mjesto ljestvice druge engleske lige i sada ima 30 bodova, dva više od tri kluba koja dijele drugo mjesto – Preston, Leeds i Swansea.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Things you LOVE to see<a href="https://twitter.com/hashtag/STOWBA?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#STOWBA</a> <a href="https://t.co/Vg8bmBhG8R">pic.twitter.com/Vg8bmBhG8R</a></p>&mdash; West Bromwich Albion (@WBA) <a href="https://twitter.com/WBA/status/1191470773992644609?ref_src=twsrc%5Etfw">November 4, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 (Foto: Reuters)


Tagovi

Slaven BilićHal Robson-KanuFilip Krovinović

Ostale Vijesti