Robert Matić/hajduk.hr
Robert Matić/hajduk.hr

Bila noć u Puli, večera u konobi, Hajduk ruši rekorde i ima sjajnu atmosferu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.01.24. | 10:15

Tijekom subote splitski klub došao je do brojke od 50 tisuća članova

Odlična atmosfera vlada u Umagu gdje se Hajduk priprema za nastavak sezone, marljivo trenira i pobjeđuje u prijateljskim utakmicama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Sve je to znak odlične atmosfere, dok iz Splita stižu vijesti da se prešla brojka od 50 tisuća članova u samo 13 dana što je rekordno 'prolazno vrijeme', dotle su Bijeli odradili team-building. Nekolicina starijih igrača, senatora, odvela je ostatak momčadi i stručnog stožera na večeru u u konobu izvan Umaga.

Malo opuštanja nakon treninga, vježbanja i utakmica dobro je došlo za još veću homogenizaciju momčadi koja drži prvo mjesto u domaćem prvenstvu. U fokusu je utakmica s Rijekom koja je na rasporedu 28. siječnja i smatra se jako važnom u borbi za titulu.

Dobra atmosfera je u bijeloj obitelji koja je imala razloga za slavlje i u Puli.

Tamo je naime, organizirana Bila noć u organizaciji Društva prijatelja Hajduka iz Pule i bilo je veselo. Predstavnici momčadi bili su Zvonimir Šarlija i Ivan Lučić koji su se obrartili okupljenim navijačima koji čekaju na titulu.

U srijedu Hajduk čeka utakmica u Kopru u 17 sati, dotle će nastaviti s pripremama u svojoj umaškoj bazi u kojoj im ničega ne fali, pa tako ni dobrog raspoloženja.



Tagovi

HajdukpripremeUmagJadranski derbiHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti