Bijesni Ibanez se unio u lice legendi Partizana: "Nemoj mi ovdje glumiti frajera" (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.04.16. | 11:38

Nema sumnje da je Ibanez ovim prikupio dodatne simpatije Delija.

Crvena zvezda ostala je jučer bez pobjede u 151. derbiju protiv Partizana, nakon nevjerojatnog kiksa svog vratara u sudačkoj nadoknadi.

>> Krvavi vječiti derbi: Neredi na tribinama, Partizan se izvukao u zadnjoj sekundi komičnim kiksom golmana Zvezde (VIDEO)

Igrala se 95. minuta kada je Partizanov veznjak Everton očajnički šutirao s 35 metara, a Zvezdin golman Kahriman katastrofalno reagirao i dopustio da mu lopta prođe kroz ruke.

Derbi koji su obilježile tučnjave na tribinama završio se nervozno i na terenu. Krivac za to je ponajprije Everton, koji je provokacijama proslavio sretni gol za izjednačenje. Brazilac se sjurio prema tribini Delija, sugerirao im da ušute i usput ljubio grb Partizana.

Razbjesnilo je to domaće navijače, ali i njihova ljubimca Luisa Ibaneza. Bivši lijevi bek Dinama pokušao je po završetku utakmice doći do Brazilca, a dok se raspravljao sa suparničkim igračima prišao mu je Saša Ilić, legendarni i još uvijek aktivni veznjak Partizana.

Ilić ga je pitao u čemu je problem, na što je Ibanez poludio:

„Ti meni što je bilo? Nemoj mi ovdje glumiti frajera“, rekao je Argentinac prije nego što su ga suigrači odvukli na drugu stranu.

Kasnije se Ibanez ispričao zbog tog incidenta i kazao kako respektira 38-godišnjeg Ilića, no nema sumnje da je ovim prikupio dodatne simpatije Delija.

(Foto/Video: Telegraf.rs)


Tagovi

Luis IbanezCrvena zvezdaPartizanSaša Ilić

Ostale Vijesti