Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Bišćan: "Ovo je daleko od Dinamovih standarda! Puno ovisimo o Ivanušecu, on će nam jako nedostajati"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.08.23. | 23:34

Dinamov trener razloge gubitka bodova pronašao u gustom rasporedu i dalekim putovanjima

Igor Bišćan bio je vidno nezadovoljan, čak pomalo i zabrinut nakon remija s Goricom (0-0) u Maksimiru. Plan sigurno nije bio takav.

"Nisam zadovoljan, računali smo na pobjedu. Nismo napravili dovoljno, dosta jalovi, sterilni u prvom dijelu, bez energije. U drugom dijelu smo pokušali sve, bili bolji, imali dosta šansi, ali nismo uspjeli zabiti gol. Ovaj put u Astanu i ovaj ritam ostavili su traga na energiji, svježini, dosta igrača bilo je teških nogu i to nije bilo dovoljno. Gorica je zaslužila taj bod, bila je čvrsta, dobra.", rekao je Bišćan i priznao da će biti teško kad ode Luka Ivanušec. Taj je transfer u Feyenoord, očito, sve izvjesniji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Puno ovisimo o njemu i ne samo o njemu. Možda i nije pametno donositi te zaključke nakon ove utakmice, treba pričekati kako će, recimo, Kaneko izgledati kroz neko vrijeme, ali sigurno će nam nedostajati, puno napadačkog potencijala otpada na njega. Mnogima je lakše igrati kad je on tu, puno smo opasniji. U prvom dijelu smo svi izgledali neodlučno, bezopasno, nije bilo energije. Nije lako, poklopila su se i ta putovanja, Pula, Astana, sad Atena. Ali, znali smo da će biti tako, da nas to čeka."

Hajduk ima dva boda više, uz utakmicu manje. To nije dobro?

"Nije nimalo dobro, nismo očekivali, ali je to realnost. Umjesto devet imamo četiri boda, daleko od Dinamovih standarda. Platili smo cijenu tog ritma, bit će nam i dalje teško, jer nedostaje još koji igrač da imamo širinu i rješavamo ove utakmice u HNL-u. Bit će još takvih utakmica."

Slijedi AEK, analizirao je Bišćan već idućeg suparnika?

"AEK je ozbiljna i kvalitetna, iskusna momčad, nije bez razloga osvojila duplu krunu u Grčkoj. Jako su nezgodni, čeka nas teška utakmica.", zaključio je Bišćan. (T.N.)



Tagovi

Igor BišćanGNK DinamoHNLHNK Gorica

Ostale Vijesti